Πρωταγωνιστικό ρόλο σε 5 από τους 37 Πολιτικούς Τομείς που συγκροτήθηκαν στο ΚΙΝΑΛ θα  έχουν 5 Θεσπρωτοί, οι οποίοι αναλαμβάνουν ως Γραμματείς τομέων.

Οι Τομείς αναλαμβάνουν την προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και τις καθημερινές πολιτικές του παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν.

Δηλαδή για να το καταλάβω:

Κώστας Πανταζής που είναι γραμματέας στον Τομέα Αυτοδιοίκησης, ο Αλέκος Πάσχος που είναι γραμματέας στον Τομέα Επιχειρηματικότητας, η Μαρία Σαμίου, που είναι γραμματέας στον Τομέα Υγείας, ο Παναγιώτης Νταής, που είναι γραμματέας Δημόσιας Διοίκησης και ο Μιχάλης Κάτσινος, που είναι γραμματέας Οικονομικών, τι ακριβώς θα κάνουν;

Θα κάνουν παρεμβάσεις ο καθένας στον τομέα του στα πολιτικά ζητήματα που θα ανακύπτουν;

Έτσι ότι τους κατεβάσει η γκλάβα των ανθρώπων; Χωρίς πυξίδα, χωρίς κατεύθυνση, βουρ και τους φάγαμε;

 

Όλοι Παραμυθιά το Σάββατο

Με ένα μελομακάρονο γίγας 5 μέτρων, θα υποδεχτεί το Σάββατο το πρωί τους κάτοικους και τους επισκέπτες του παζαριού της Παραμυθιάς, στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης, ο δήμος Σουλίου.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχει η Φιλαρμονική του Φιλοπρόοδου Ομίλου Παραμυθιάς, το ΚΔΑΠ Παραμυθιάς, η σχολή Ζούμπα της πόλης και μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Παραμυθιάς.

Ούτε λόγος..

Το Σάββατο όλοι οι δρόμοι οδηγούν Παραμυθιά.

Δεν συμβαίνει συχνά στον καθένα μας να γίνουμε μάρτυρες σε ένα γεγονός που θα γραφτεί στο βιβλίο Γκίνες…

Άσε που όλο και κάτι θα περισσέψει από το μελομακάρονο για να το δοκιμάσουμε…

 

 Ζητώ συγνώμη αλλά…

Διαβάζω την ανακοίνωση της «ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕ» για την μεγάλη ανταπόκριση που έδειξαν μικροί και μεσαίοι επιχειρηματίες στο πρόγραμμα LEADER που στοχεύει, λέει, στην «βελτίωση της ανταγωνιστικότητας της αλυσίδας αξίας του αγροδιατροφικού τομέα».

Κατατέθηκαν, σύμφωνα με την ανακοίνωση, 92 προτάσεις για ένα πρόγραμμα όπου η δημόσια δαπάνη της πρόσκλησης που ανερχόταν σε 3.253.000,00 € 

Δηλαδή μέσος όρος χρηματοδότησης κάπου στα 35.000.

Και αυτά όχι όλα σε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Δεδομένου ότι το εν λόγο πρόγραμμα προβλέπει και περιλαμβάνει πολλές άσκοπες και ως εκ τούτου περιττές δράσεις οι οποίες απορροφούν μεγάλο κομμάτι της χρηματοδότησης.

Συμφωνώ. Αφού δεν υπάρχουν άλλα προγράμματα καλό είναι και το LEADER.

Αλλά χωρίς τυμπανοκρουσίες.

Ότι η ανάπτυξη πέρασε την Ιόνια και οδεύει την Εγνατία με κατεύθυνση το λιμάνι…

Μην τρελαθούμε κιόλας.

 

Όσοι πιστοί προσέλθετε

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημερώνει ότι ανέλαβε πρωτοβουλίες προκειμένου να ανταποκριθεί στα καθήκοντα που απορρέουν από την απόφαση του κόμματος για την διεύρυνση και την αντιστοίχηση των μελών με το εκλογικό του ποσοστό.

Η εγγραφή των νέων μελών μέχρι στιγμής κινείτε σε ικανοποιητικό βαθμό, συν 45%.

Σε αυτό βοήθησε προφανώς εκδηλώσεις- συζητήσεις που προηγήθηκαν.

Μία στην Ηγουμενίτσα με Μαντά – Κοκκινοβασίλη και μία στους Φιλιάτες με Μαντά.

Με την (εθελοντική) συμμετοχή και του βουλευτή Μ. Κάτση.

Αυτό «Με την συμμετοχή και του βουλευτή Μ. Κάτση» που τονίζει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής, με ξεπερνάει. Αλήθεια σας λέω.

Κατά τα άλλα όσοι πρώην πασόκοι μείνατε άστεγοι ανοιχτός ο δρόμος στον αχταρμά που πάει να γίνει. Εκεί που ο Τζουμάκας θα συνυπάρχει με τον Φίλη, και ο ξεχασμένος πρώην πασόκος Κοκκινοβασίλης με τον στρατηγικό συνεργάτη του Τσίπρα αξιοσέβαστο Καρανίκα.

Κουλουβάχατα. Μια και υπάρχουν δεκάδες άτομα που μπορείς να τα αντιστοιχίσεις.

Πολλά από τα οποία ήταν κάποτε λαμόγια, τι λαμόγια, αρχιλαμόγια του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ . Σκέτο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς το προοδευτικές δυνάμεις….

Ε ρε τι έχει να γίνει, που λέει και ο Καραγκιόζης στην έναρξη κάθε παράστασής του.