Με στόχο την εκπόνηση ενός συγκροτημένου σχεδίου για την αναβάθμιση του ακαδημαϊκού χάρτη της Δυτικής Ελλάδας, με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη, Νεκτάριου Φαρμάκη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη εργασίας το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου 2020, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα.

Έτσι κάνουν όσοι θέλουν να σέβονται τον εαυτό τους και τον τόπο που υπηρετούν.

Καιρό έχω να ακούσω για την Αντιπεριφερειάρχη και αντικαταστάτη του Περιφερειάρχη όταν αυτός θα λείπει, κα Σταυρούλα Μπραΐμη και αρχίζω να ανησυχώ.

Που πήγε αυτή η δυναμική των πρώτων ημερών;

Πώς και χάθηκε τόσο γρήγορα;

Μήπως επειδή απλά αποδείξαμε ότι «λεβέντες εγώ μπορώ κόντρα σε όλους σας», και τώρα τίποτε;

Δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο με τις γιορτές.

Όλα καλά πήγαν.

Καλός ο καιρός και άρα μπορέσαμε να βγαίνουμε στον σοκάκι για χάζι, για αγορά και για παιχνίδι.

Καλό το Καρουζέλ στην πλατεία δημαρχείου προσφορά της ΟΛΗΓ ΑΕ.

Το μπαλάκι στον Δήμαρχο έριξε ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης όταν ρωτήθηκε από τηλεοπτικό σταθμό για το τι θα γίνει με την χερσαία ζώνη.

Η πρωτοβουλία ανήκει στον Δήμαρχο γιατί η υπόθεση είναι του δήμου. Κι εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, αν μας ζητηθεί, είπε μέσοις άκροις και ξεκαθάρισε το τοπίο.

Μένει τώρα να δούμε την πρωτοβουλία ή τις πρωτοβουλίες που θα πάρει ο Δήμαρχος και ο Δήμος για το θέμα παραχώρησης της χερσαίας ζώνης στην κοινωνία της πόλης.

Πάει λοιπόν και αυτός ο χρόνος.

Φεύγει το 2019.

Στην διάρκειά του είχαμε πολλά και διάφορα.

Η Ν.Δ. κέρδισε τις εκλογές και επέστρεψε χωρίς να αλλάξει λογικές και πρακτικές…

Ο ΣΥΡΙΖΑ που έχασε τις εκλογές θέλει τώρα να αναλογικοποιήσει (η λέξη δεν είναι δική μου, ούτε του Μπαμπινιώτη. Των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ είναι. Αυτών που είναι και λεξιπλάστες) το ποσοστό του στις εκλογές με τα μέλη του.

Δεν θα μπορούσε τούτη η στήλη παρά να εκφράσει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου επιχειρηματίας Θεόδωρου Νιτσιάκου ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο που συνέβη στο δρόμο από Αετομηλίτσα προς το Πληκάτι.

Στα ορεινά του Γράμμου.

Ένας άνθρωπος χάθηκε στο βουνό που τόσο αγαπούσε.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.

Κατηγορούσαν τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι κότες και ότι δεν έχουν το πολιτικό θάρρος να ελέγξουν το κυβερνητικό έργο μέσα από το δικαίωμα που τους δίνει το Σύνταγμα και ο κανονισμός της Βουλής.

Με επερωτήσεις, ερωτήσεις αναφορές.

Σήμερα κάνουν το ίδιο και χειρότερο.

Θα συμφωνήσω με τις εκτιμήσεις του Θωμά Πιτούλη ότι το λιμάνι έτσι όπως είναι τώρα δεν πρόκειται να πουληθεί γιατί απλά δεν παρουσιάζει κανένα επιχειρηματικό ενδιαφέρον.

Χωρίς εμπορευματικό σταθμό, χωρίς μαρίνα και χωρίς τις υποδομές για το υγροποιημένο υγραέριο δεν το θέλει κανείς.

Νάτα μας λοιπόν τα μεγάλα και τα σοβαρά.

Πως προχωράμε σε αυτά τα θέματα;

Πρωταγωνιστικό ρόλο σε 5 από τους 37 Πολιτικούς Τομείς που συγκροτήθηκαν στο ΚΙΝΑΛ θα  έχουν 5 Θεσπρωτοί, οι οποίοι αναλαμβάνουν ως Γραμματείς τομέων.

Οι Τομείς αναλαμβάνουν την προγραμματική επεξεργασία των θέσεων του κόμματος και τις καθημερινές πολιτικές του παρεμβάσεις στα πολιτικά ζητήματα που ανακύπτουν.

Δηλαδή για να το καταλάβω:

clevermedia

 ΕΞΕΛΙΞΗΣ 

multirama

 tentes

daikin

itech