Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και στο Δήμο Ηγουμενίτσας, η οποία αφορά τον ηλεκτροφωτισμό του Δημοτικού Σταδίου της πρωτεύουσας, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη, του Δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιάννη Λώλου και φυσικά του βουλευτή Θεσπρωτίας Μάριου Κάτση.

Υπενθυμίζεται ότι το έργο ύψους 255.000ευρώ είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Αθλητισμού και θα δημοπρατηθεί και εκτελεστεί υπό την επίβλεψη του Δήμου Ηγουμενίτσας.

Ένα ακόμη αθλητικό έργο για να έχουν χρόνο τα άνεργα παιδιά μας να γυμνάζονται

Σε ένα ακόμη αθλητικό έργο η υπογραφή έγινε παρουσία του τοπικού κυβερνητικού βουλευτή.

Του Μάριου Κάτση.

Όπου γάμος και χαρά

Γιατί όπου γάμος και χαρά ο Μάριος πρώτος.

Όπως συνέβαινε και με τους πολιτικούς των δεκαετιών του ’50 και του ‘60.

«Κατόπιν ενεργειών μου».

Των πολιτικών παλιάς κοπής οι οποίοι μη έχοντας τι άλλο να δείξουν ως δράση ξημεροβραδιαζόταν έξω από τα υπουργεία για να μάθουν αν έχει υπογραφεί καμία πίστωση για έργο της εκλογικής τους περιφέρειας.

Και μόλις το μάθαιναν έστελναν επιστολή ότι κατόπιν ενεργειών τους ενεκρίθει η πίστωσις.

Ο Μάριος στέλνει δελτία τύπου με φωτογραφία του.

Στην οποία φαίνεται να είναι παρών δίπλα στον υπουργό.

Που υπογράφει την σχετική απόφαση.

Και μαζί με την φωτό μια δήλωση. Με την οποία εξυμνεί μόνιμα την σημασία του έργου το οποίο καμία από τις προηγούμενες κυβερνήσεις δεν έκαναν τόσο χρόνια και την σπουδαιότητα της δικής του κυβέρνησης.

 

Εμείς θα επιμένουμε

Εμείς λοιπόν θα επιμένουμε  στην θέση μας όσο βλέπουμε αυτή την κατάντια.

Να προβάλλονται μικρά καθημερινά έργα και να αποκρύπτονται μεγάλα και σοβαρά.

Να βγαίνουμε φωτογραφίες με τους υπουργούς που υπογράφουν πιστώσεις ασπιρίνες για την κατασκευή αθλητικών κυρίως έργων και να κρυβόμαστε πίσω από τις ευθύνες άλλων για τα μεγάλα και τα σοβαρά.

Μπορούμε να κατανοήσουμε την ανάγκη κάθε πολιτικού να απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό, σε μια συγκεκριμένη κατηγορία ψηφοφόρων

Και τα έργα αθλητικού περιεχομένου απευθύνονται στους νέους. Κι είναι μερικά το τελευταίο διάστημα. Άρα και ο στόχος προφανής για τον τοπικό μας βουλευτή. Η ψήφος από την νεολαία. Γιατί, όπως κι ο ίδιος έχει δηλώσει, τα αθλητικά έργα στον νομό γίνονται για την νεολαία μας.

Αλλά δεν νομίζω ότι θα τσιμπήσουν ξανά οι νέοι.

Με την ανεργία που τους μαστίζει, από την μια, και με το μεροκάματο που παίρνουν από την άλλη τους είναι μάλλον δευτερεύον ότι το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού θα ηλεκτροφωτίσει το δημοτικό στάδιο.

Και μην μας πουν ότι αύξησαν τον κατώτατο μισθό…

Γιατί ας πάνε να δούνε που αυξήθηκε…

 

Από πίσω και ο δήμαρχος

Μα πως υποβαθμίζεις το έργο αυτό αφού ήταν ένα αίτημα του δημάρχου…

Ο οποίος δεν είναι δικός μας…

Θα μπορούσε να απαντήσει η άλλη πλευρά.

Λάθος.

Πόσο χαζός μπορεί να είναι ο Δήμαρχος για να μην παραστεί στο σόου, όταν βλέπει ότι λίγο πριν από τις εκλογές του εγκρίνεται ένα ακόμη έργο.

Για να το προσθέσει στις όποιες θετικές του δράσεις.

Κερδισμένος και ο ίδιος και ο βουλευτής.

Τουλάχιστον αυτό νομίζουν.

Οπότε η συμμετοχή του Δημάρχου στο σόου έχει τον ίδιο σκοπό. Την προβολή. Και δεν είναι χαμένος να μην την δεχτεί.  Συνεπώς οποιοδήποτε άλλο επιχείρημα καταρρίπτεται. 

 ΕΞΕΛΙΞΗΣ 

multirama

 tentes

daikin

itech