Τέλος σε σενάρια που τον ήθελαν να συγκαταλέγεται ως ένας από τους πιθανούς υποψηφίους βουλευτές με το ΣΥΡΙΖΑ και την προοδευτική συμμαχία έβαλε ο Γιάννης Γόγολος με δήλωσή του στην σελίδα του στο fb.


Η παρουσία του στην εκδήλωση που διοργάνωσε πριν μερικές μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ηγουμενίτσα ξεκίνησε μια σειρά σεναρίων τα οποία ο ίδιος διέψευσε σήμερα αναρτώντας την εξής δήλωση:
Στις αυτοδιοικητικές εκλογές 26 Μαΐου 2019 που συμμετείχαμε για το Δήμο Ηγουμενίτσας ως συνδυασμός με την ονομασία Ανεξάρτητη Δημοτική Συνεργασία και εγώ ως επικεφαλής της, λάβαμε την δεύτερη θέση με την ψήφο 5000 μόνιμων συμπολιτών μας .
Έχω την ηθική υποχρέωση από την θέση αυτή του επικεφαλή της αντιπολίτευσης να βοηθήσω σε ότι μπορεί να πάει το Δήμο μας μπροστά και να ελέγχουμε την Δημοτική Αρχή. 
Ως εκ τούτου θέλω να ενημερώσω όλους τους συμπολίτες μας ότι τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται μια έντονη παραφιλολογία για το όνομα μου να συμμετέχω στις εκλογές του Ιουλίου και θέλω να το ξεκαθαρίσω, ότι δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος και ότι ακούγεται είναι στη σφαίρα της φαντασίας κάποιον.

 ΕΞΕΛΙΞΗΣ 

multirama

 tentes

daikin

itech