Με αφορμή τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου ο Γιάννης Γόγολος εκφράζει μέσα από ανακοίνωσή του την αντίθεση του για τον τρόπο που λειτουργεί κατά τις συνεδριάσεις ο Δήμαρχος της Ηγουμενίτσας.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Νοέμβριου 2019 τέθηκαν ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο και τους Αντιδημάρχους, για θέματα τα οποία απασχολούν τους συμπολίτες μας.

Δυστυχώς όμως για ακόμη μια φορά ο Δήμαρχος, μας αντιμετώπισε απαξιωτικά  με αλαζονεία, έπαρση και ειρωνεία. Που αποτελεί μια προσφιλή του μέθοδο. Συστηματικά αρνείται  τον ουσιαστικό διάλογο, δεν δίνει τη δυνατότητα δευτερολογίας κλείνοντας τα θέματα με ελλιπείς και αόριστες απαντήσεις. 

Κατά συνέπεια εμποδίζεται ο ουσιαστικός διάλογος στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Για εμάς το μόνο βήμα που υφίσταται  για να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας  τι πραγματικά συμβαίνει στο Δήμο, είναι οι γραπτές ανακοινώσεις σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης και αυτό θα κάνουμε συνεχώς.

Είθισται  ο Δήμαρχος να απαντά στις ερωτήσεις πριν ξεκινήσουν τα θέματα τις ημερήσιας  διάταξης, το οποίο έκανε από την αρχή τις θητείας του μέχρι πρότινος . Τελευταία δεν το πράττει επικαλούμενος ότι δεν είναι  ‘’Παντοκράτορας’’(;) ώστε να γνωρίζει όλα τα θέματα και να απαντά.

Είναι φανερό ότι επιδιώκει την υποβάθμιση της λειτουργιάς του Δημοτικού Συμβουλίου και την απαξίωση του ρόλου της αντιπολίτευσης.

Υπενθυμίζουμε για μια ακόμη φορά ότι  θα τιμήσουμε  το ρόλο που μας ανέθεσαν οι 5000 συμπολίτες μας και θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για το σκοπό αυτό.»   

clevermedia

 ΕΞΕΛΙΞΗΣ 

multirama

 tentes

daikin

itech