Όλοι όσοι τον γνωρίζουν, επαινούν το χαρακτήρα του.
Καλοσυνάτος και απλός άνθρωπος, ήρθε στην επικαιρότητα, καθώς στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ, που είναι ιδιοκτήτης εδώ και 3 χρόνια στη Ν. Σελεύκεια Θεσπρωτίας, παίχθηκε το δελτίο τζόκερ, το οποίο κέρδισε 5,6 εκ. ευρώ.
Πρόκειται για τον Κων/νο Βενιζέλο (έτσι αποκαλούνταν ο παππούς του και αποδόθηκε και σ' αυτόν το όνομα) Χριστόγλου.


Η επιτυχία, μπορεί να δημιούργησε φήμη για το πρακτορείο του και να δέχεται συνεχώς συγχαρητήρια, ωστόσο ο ίδιος, πραγματιστής και συνετός, παραμένει προσγειωμένος και ταπεινός, αφού ξέρει ότι ο αγώνας του για το μεροκάματο δεν σταματά.
Μιλώντας στο Έθνος, υπογράμμισε: «Κάνω αρκετά χρόνια αυτή τη δουλειά. Είναι το πρώτο 5+1, που πιάνει γενικά η Ηγουμενίτσα στο τζόκερ. Βέβαια το χωριό μας έχει γίνει πλέον προάστιο της Ηγουμενίτσας και φυσικά και εδώ για πρώτη φορά δόθηκε ένα τόσο μεγάλο ποσό. Όλοι μου δίνουν συγχαρητήρια. Δεν γνωρίζω ποιος μπορεί να έχει το τυχερό δελτίο, ούτε με έχει ενημερώσει κάποιος πελάτης. Όλοι εδώ είναι άνθρωποι του μεροκάματου. Είμαι χαρούμενος, αλλά η μάχη για το μεροκάματο, μετά από τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας, θα συνεχιστεί για την επιχείρηση μας».
H. M