Τροποποιείται η σύμβαση, σε ποσοστό 14,86 %, του έργου αποκατάσταση - βελτίωση επαρχιακής οδού από κόμβο Εγνατίας - Αγία Κυριακή - ιστορικός χώρος Σουλίου.
Έτσι προχωρά προς την ολοκλήρωσή του το έργο, που θα συμβάλλει στην άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης του Σουλίου, μέχρι τώρα οι ντόπιοι έχουν δύσκολη συγκοινωνιακή επικοινωνία με Γιάννινα και Ηγουμενίτσα, αλλά και στην τουριστική του ανάδειξη.


Η ασφαλής σύντομη πρόσβαση στα χωριά του Σουλίου, που ήταν επί δεκαετίες ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων και των φορέων της περιοχής, αλλά και των επισκεπτών, που δυσκολεύονταν να φτάσουν στον ιστορικό τόπο, θα είναι σε λίγο όχι όνειρο, αλλά πραγματικότητα.
Το έργο, ύψους 3,5 εκ. ευρώ, διαμορφώνει μια νέα οδό, 20 χιλιομέτρων, που θα έχει ως αφετηρία την επαρχιακή οδό Αγίας Κυριακής - Πετουσίου, σε απόσταση 5.2 περίπου χιλιομέτρων από τον ανισόπεδο κόμβο της Εγνατίας Οδού στο ύψος του Ελευθεροχωρίου.
Απομένουν η ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης, έχει γίνει στο μεγαλύτερο τμήμα, καθώς και τοποθέτηση της σχετικής σήμανσης εντός και εκτός της Εγνατίας Οδού.
H. M