Ηχηρό μήνυμα από τους φορείς της Ηπείρου- Έπιασε τόπο το κάλεσμα και η πρωτοβουλία της «ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗΣ»

Η εφημερίδα ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ έκρινε ότι θα έπρεπε να αναλάβει μια πρωτοβουλία για να βοηθήσει την Παραμυθιά και τους κατοίκους της οι οποίοι το τελευταίο διάστημα είχαν στοχοποιηθεί λόγω των κρουσμάτων που εμφανίστηκαν στην πόλη.

Κρούσματα που από την πρώτη μέρα αντιμετωπίστηκαν χωρίς περεταίρω εξάπλωση.

Η ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ αφού ρώτησε τους αρμοδίους και πήρε την διαβεβαίωση ότι όντως η Παραμυθιά είναι μια ασφαλής πόλη όλη την περασμένη βδομάδα ξεκίνησε μια καμπάνια η οποία στόχευε στην μάζωξη προσωπικοτήτων το Σάββατο 4 Ιουλίου στην Παραμυθιά.

Μια μάζωξη που θα έστελνε ένα σαφές μήνυμα. «Η Παραμυθιά είναι εδώ κι είναι ασφαλής πόλη».

Μια μάζωξη όπου προσκλήθηκαν δημόσια όλοι οι θεσμικοί παράγοντες της θεσπρωτίας και της Ηπείρου χωρίς να γίνουν προσωπικά τηλεφωνήματα. Για να το ξεκαθαρίσουμε.

Στο κάλεσμα λοιπόν αυτό ανταποκρίθηκαν ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας Θωμάς Πιτούλης, Ο Προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Ηπείρου Δημήτρης Μαυρογιώργος ο οποίος χειρίστηκε με αποτελεσματικότητα το όλο θέμα, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάριος Κάτσης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας Αλέκος Πάσχος, (ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα στην παρουσία του κου Καχριμάνη) ο δήμαρχος Πάργας, Νίκος Ζαχαριάς, φυσικά ο Δήμαρχος Σουλίου Γιάννης Καραγιάννης με συνεργάτες του δημοτικούς συμβούλους, τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΔΥΟ  του τηλεοπτικού σταθμού ΒΗΜΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, που υιοθέτησε την πρωτοβουλία της ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗΣ με τους συντελεστές της εκπομπής Γιώργος Γιαννάκη και Σπύρο Θεμελή έχοντας πολύτιμο συνεργάτη τους τον Διονύσιο Γκαραμέτση στην κάμερα, η πρώην Περιφερειακή Σύμβουλος και υποψήφια βουλευτής Θεσπρωτίας Αντιγόνη Φίλη

Η αντιπεριφερειάρχης Σταυρούλα Μπραΐμη δεν μπορούσε να παραστεί γιατί βρισκόταν εκτός Ηπείρου για οικογενειακούς λόγους, ωστόσο έστειλε μήνυμα ότι στηρίζει την προσπάθεια. Άλλωστε η ίδια είναι καθημερινά στην Παραμυθιά αφού ζει εκεί.

Στις δηλώσεις τους όλοι οι προαναφερόμενοι συνεχάρησαν την εφημερίδα ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ για την πρωτοβουλία της να στηρίξει μια πόλη που είχε ανάγκη και τόνισαν ότι η Παραμυθιά είναι μια πόλη ασφαλής την οποία μπορεί να επισκεφτεί ο καθένας χωρίς τον παραμικρό φόβο.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός της πρωτοβουλίας.

Να πούμε ότι η Παραμυθιά είναι ασφαλής.

Τα παραλειπόμενα την ερχόμενη βδομάδα στην ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ.

Για αυτούς που ήρθαν και για αυτούς που δεν ήρθαν…

paramhtyia foreis 2paramythia foreis 3