Δεν εόρτασε τα ονομαστήριά του, στις 25 Αυγούστου, ο Μητροπολίτης Παραμυθίας Τίτος, λόγω συμμετοχής του στις διήμερες εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. 

Με αυτή τη συνεδρίαση λήγει η θητεία της τωρινής Διαρκούς Εεράς Συνόδου, μέλος της οποίας είναι και ο κ. Τίτος, τρίτος στην τάξη, μετά τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και το Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.


Υπήρξε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, η οποία διαχειρίστηκε το δύσκολο θέμα του κορωνοϊού, κατά την πρώτη φάση του, το ξεκίνημά του, γιατί αναμένονται και άλλες φάσεις, σύμφωνα με τους επιστήμονες.
Σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Παραμυθιάς τόνιζε μεταξύ άλλων: "Εφέτος ο Σεβασμιώτατος δεν θα εορτάσει τα ονομαστήριά του διότι κατά την ημέρα αυτή θα συμμετάσχει στις εργασίες της τακτικής συνεδρίασης της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος".
Στο Μητροπολιτικό ναό Παραμυθιάς τελέστηκαν τη Δευτέρα 24 Αυγούστου το απόγευμα ο εσπερινός και την Τρίτη 25 Αυγούστου ανήμερα της εορτής όρθρος και θεία λειτουργία από εφημερίους της Ιεράς Μητροπόλεως.
Η.