Με αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν την αποχώρηση των Τοπικών Συμβούλων και του Προέδρου του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρδικας κ. Μώκου πλήθος συγκεντρωμένων επαγγελματιών και εργαζομένων στην Πέρδικα την Παρασκευή το πρωί, μετά την ψήφιση του σχεδίου της παράκαμψης, παρά το γεγονός ότι το σχέδιο της παράκαμψης πρόκειται να τροποποιηθεί, σύμφωνα με διαβεβαιώσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου κ. Τσουμάνη. 

Η κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση ξεκίνησε λίγο με τις 11 το πρωί  με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τεχνικών έργων κ. Τσουμάνη να συνομιλεί αρχικά σε φιλικό κλίμα με τους συγκεντρωμένους και στη συνέχεια να εισέρχεται στην αίθουσα για ενημέρωση.

Η αντιπολίτευση ζήτησε την παρουσία εκπροσώπου των συγκεντρωμένων κάτι που αρνήθηκε ο Πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας.

Η αντιπολίτευση αποχώρησε καταγγέλλοντας τον πρόεδρο για αντιδημοκρατικές μεθόδους.

Μισή ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης ζητήθηκε από τους  παρευρισκομένους να παραστεί τελικά αντιπροσωπεία με τους συγκεντρωμένους να αρνούνται πλέον να παραστούν θεωρώντας πως έτσι νομιμοποιούν μια παράνομη διαδικασία που θα χρησιμοποιηθεί ξανά παραπλανητικά όπως η δήθεν διαβούλευση και εξέφρασαν την θέση πως αν επιθυμούσαν να ακουστεί η φωνή τους θα μπορούσαν να κάνουν τη συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη.

Όταν τελικά τα μέλη της συμπολίτευσης του τοπικού συμβουλίου αποχώρησαν οι συγκεντρωμένοι τους χλεύαζαν κατηγορώντας τους για μεροληπτισμό, άγνοια, εκδικητικότητα και ξεροκεφαλιά.