Όλα τα ονόματα της Θεσπρωτίας

YPER100318

Δεν θα διεξαχθούν τελικά την Κυριακή οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του 50% των συνέδρων για το ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Όπως ανακοίνωσε η επικεφαλής του Κινήματος, Φώφη Γεννηματά, όλοι όσοι ήταν υποψήφιοι θα είναι σύνεδροι, καθώς διαπιστώθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των υποψήφιων συνέδρων αντιστοιχεί πλέον απολύτως αναλογικά στην μεγάλη αύξηση των μελών. Οι σύνεδροι υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 2.700, ενώ σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η κα Γεννηματά έγιναν εγγραφές 35.000 νέων μελών στο Κίνημα Αλλαγής, ενώ το μητρώο ξεπερνά πλέον τα 130.000 ενεργά μέλη.

Η κ. Γεννηματά πριν καταλήξει στην απόφασή της συνεννοήθηκε με τα υπόλοιπα μέλη του πολιτικού Συμβουλίου, το οποίο πρόκειται να συνεδριάσει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, στην ανακοίνωσή της, σημειώνει πως έχει δεσμευθεί ότι το ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα είναι ανοιχτό, μαζικό, δημοκρατικό με συνιδρυτές όλες τις δυνάμεις και τα στελέχη του ευρύτερου προοδευτικού χώρου χωρίς αποκλεισμούς.

Υποστηρίζει, δε, ότι επιθυμεί «το Συνέδριο της αναγέννησης, το Συνέδριο που είναι η αφετηρία για την ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών, να αγκαλιάζει την Κοινωνία, και να μην εγκλωβίζεται σε παρωχημένες μάχες χαρακωμάτων».

Οι σύνεδροι της Θεσπρωτίας

Εξήντα οκτώ συνολικά μέλη θα εκπροσωπήσουν την Ήπειρο στο ιδρυτικό συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Ο νομός Άρτας θα εκπροσωπηθεί από 13 συνέδρους, ο Νομός Θεσπρωτίας από 12, ο Νομός Ιωαννίνων από 31 και ο Νομός Πρέβεζας από 12.

Η εκλογική διαδικασία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή και το ιδρυτικό συνέδριο θα γίνει το τριήμερο 16-18 Μαρτίου.

Οι υποψήφιοι από την Θεσπρωτία είναι οι ακόλουθοι:

Δήμος Ηγουμενίτσας

Γεωργίου Ιωάννης Χαρίσης

ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΑ ΗΛΙΑΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΙΩΑΝΝΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΚΑΤΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΚΩΤΣΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΡΚΟΣ

ΜΠΟΛΩΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

ΝΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΤΖΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ

Δήμος Σουλίου

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΘΩΜΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

ΓΩΓΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

ΜΑΡΚΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΛΙΑΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Δήμος Φιλιατών

ΜΠΟΤΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΤΣΕΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ