Στην Ηγουμενίτσα, έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης η Εθνική Ομάδα Τάε Κβο Ντο η οποία κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων –Νεανίδων και ΒετεράνωνTaekwondo ITF που έγινε στο Ρίμινι της Ιταλίας. 
Η πόλη της Ηγουμενίτσας, φιλοξένησε τον περασμένο Νοέμβριο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ταεκβοντό παίδων – κορασίδων, παμπαίδων – παγκορασίδων 2018, δείχνοντας εξαιρετική φιλοξενία αλλά και άψογη διοργάνωση την οποία επεσήμανε σε δηλώσεις του από το λιμάνι της πόλης ο αρχηγός της Ελληνικής αποστολής κ. Ζωγράφος. 
Με 125 αθλητές και αθλήτριες, 11 προπονητές, 6 διαιτητές, 3 αρχηγούς της ομάδας και τον αρχηγό της αποστολής, η συγκεκριμένη ομάδα είναι η πιο πολυπληθής με την οποία  έχει λάβει μέρος η Ελλάδα σε Διεθνή διοργάνωση ταε κβο ντο. Στην αποστολή εκπροσωπήθηκε και ο Ερμής Ηγουμενίτσας με τον Πέτρο Πλασκασοβίτη.
Η Εθνική μας ομάδα η οποία είχε κατακτήσει την 3η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ταε κβο ντο ITF, τον Αύγουστο του 2018 στο Μινσκ της Λευκορωσίας, απέσπασε 25 χρυσά, 24 αργυρά και 49 χάλκινα μετάλλια και βρέθηκε δεύτερη στην κατάταξη πίσω από τη Ρωσία. 
Η χώρα μας θα φιλοξενήσει, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα TAEKWON-DO I.T.F Εφήβων - Νεανίδων, Ανδρών - Γυναικών και Βετεράνων το 2021, στην Αθήνα. 
Την εθνική ομάδα υποδέχθηκαν, σε κλίμα συγκίνησης, στην πύλη του Λιμένα ο Αντιδήμαρχος Ηγουμενίτσας, Δημήτριος Πάκος, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ανδρέας Νταής και συναθλητές των πρωταθλητών από τους τοπικούς συλλόγους. 

 ΕΞΕΛΙΞΗΣ 

multirama

 tentes

daikin

itech