ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΟΚ

Στα Ιωάννινα βρέθηκε την Πέμπτη ο Παναγιώτης Φασούλας με τον υποψήφιο στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ να συνομιλεί με τους παράγοντες των τοπικών σωματείων, για το σήμερα και το αύριο του ελληνικού μπάσκετ.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο θεατράκι της Σκάλας, σε ένα πανέμορφο μέρος  δίπλα στην λίμνη των Ιωαννίνων, ενώ εκτός του Φασούλα, το παρών έδωσαν οι Ευθύμης Ρεντζιάς, Μέμος Ιωάννου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος του ΔΣ του ΕΣΚΑΒΔΕ, Κώστας Νικάκης.

Όλα τα σωματεία του Νομού Ιωαννίνων, πλην του ΠΑΣ Γιάννινα, συζήτησαν με τον υποψήφιο για τον προεδρικό θώκο της Ομοσπονδίας, τόσο για το μέλλον του μπάσκετ στην Ελλάδα, καθώς επίσης και για το αναπτυξιακό πρόγραμμα αλλά και τα πλάνα του Φασούλα για το μπάσκετ στην επαρχεία.

Ο διάλογος ανάμεσα στους υποψήφιους των επερχόμενων εκλογών και τους παράγοντες των ομάδων ήταν κάτι παραπάνω από εποικοδομητικός, με τα σωματεία, συσπειρωμένα, να δείχνουν την αγάπη τους για το άθλημα και την στήριξη τους στα πρόσωπα του Παναγιώτη Φασούλα, του Ευθύμη Ρεντζιά και των υπολοίπων.

Ο Φασούλας συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παραμυθιάς Δημητρίου Απόστολο,τα ον γραμματέα Αθανασίου Νίκο και τον προπονητή μας Κωστίδη Πέτρο συζητώντας για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες της ΕΣΚΑΒΔΕ.

Σε σχετικο σχολιο η ΚΑΕ Παραμυθιας εύχεται στον Παναγιώτη Φασούλα και σε όλο το team του καλή επιτυχία στις επερχόμενες εκλογές.