ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ
Ο Θεσπρωτός ήρθε ισόπαλος με 1-1 με τον Τηλυκράτης Λευκάδας σε φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων που έλαβε χώρα στο δημοτικό στάδιο Ηγουμενίτσας.
Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα είδε την ομάδα του να προηγείται στο 27′ με τον Οικονομάκο.
Το τελικό σκορ ήρθε στο 37′ όταν η ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά ισοφάρισε με τον Κατσή.
Διαιτητής: Πιγγίου
Βοηθοί: Κιάπες – Μώκος
Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα): Μπότσαρης, Μπονίγια Τόμας, Μαρτίνεζ, Τζουλιάνο, Βασιλάκης, Δρίτσας, Κωνσταντίνου, Οικονομάκος, Πανταζέλος, Ρίζος, Χατζάκος.
Αγωνίστηκαν και οι Μαγκράντζε, Ερτουρούλ Αλή,Γώγος, Διγκόζης, Μαντζουρανάκης, Μίγγος, Μπίκας, Ντόντης, Παππάς Δ., Παππάς Ε., Σεμερτζάκης, Τρουμπούκης, Τσιμόπουλος, Φάκκης, Χατζηγεωργίου, Παππάς Τ.
Τηλυκράτης Λευκάδας (Ανδρέας Παντζιαράς): Παρδαλός, Παπανίκου, Γιαννιώτης, Κατσογιάννης, Καταγής, Τόσκα, Σκιαδάς, Ζδράβος, Νιφορόπουλος, Περιστέρης, Κατσής.
Αγωνίστηκαν και οι Μπαλαούρας, Τακίδης, Βάννας, Χαλκιόπουλος, Σοροβός, Κυριάκης, Κόκα, Εμβραΐζογλου, Γκουντρουμπής.
Ευχαριστήριο
Η ΠΑΕ Θεσπρωτός ευχαρίστησε τον Τηλυκράτη Λευκάδας και την διοίκηση της ομάδας για την άριστη συνεργασία την τελευταία εβδομάδα με την διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στην Λευκάδα 16/10/2022 και στην Ηγουμενίτσα 23/10/2022.
Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Θεσπρωτός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Α.Σ. Τηλυκράτη Λευκάδας και την διοίκηση της ομάδας για την άριστη συνεργασία την τελευταία εβδομάδα με την διεξαγωγή δύο φιλικών αγώνων στην Λευκάδα 16/10/2022 και στην Ηγουμενίτσα 23/10/2022.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό τιμ και τους διοικούντες του Τηλυκράτη, καθώς και κάθε επιτυχία στη φετινή σεζόν».



















