ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηγουμενίτσας (οδός Σουλίου αρ.3), στις 28 Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00′, για λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής σύμφωνα
Ως την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024 οι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων και πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων, μπορούν να καταθέσουν εγγράφως στο προεδρείο του δημοτικού έως ένα θέμα ο καθένας το οποίο αφορά στο έργο της δημοτικής αρχής.
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση απαγορεύεται η συζήτηση οποιουδήποτε άλλου θέματος καθώς και η λήψη οποιασδήποτε απόφασης, ενώ οι ισχύουσες διατάξεις περί απαρτίας του δημοτικού συμβουλίου δεν Θα εφαρμοστούν.


















