Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2025, ο Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού Θεσπρωτίας και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηγουμενίτσας διοργανώνουν εθελοντική αιμοδοσία στο «Πάνθεον» της Ηγουμενίτσας. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, καλώντας όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν.
Με σύνθημα «Χρειαζόμαστε “παίκτες” από όλες τις “ομάδες”», οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα για ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος, τονίζοντας τη σημασία της αλληλεγγύης και της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
Η αιμοδοσία αποτελεί μια πολύτιμη πράξη αγάπης, προσφέροντας ελπίδα και ζωή σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη. Οι σύλλογοι, με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, ενισχύουν την ευαισθητοποίηση για τον εθελοντισμό και υπογραμμίζουν την αξία της κοινωνικής προσφοράς, ειδικά σε μια περίοδο που οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες.
Η διοργάνωση αυτή αναμένεται να συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων, προωθώντας το μήνυμα ότι η προσφορά αίματος είναι μια απλή αλλά ουσιαστική πράξη που σώζει ζωές. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δώσουν το «παρών», δείχνοντας την υποστήριξή τους στην κοινότητα και τη διάθεση να προσφέρουν βοήθεια όπου χρειάζεται.
Η αιμοδοσία είναι ανοιχτή για όλους, και οι διοργανωτές ευελπιστούν να συγκεντρώσουν αρκετές φιάλες αίματος, εξασφαλίζοντας μια καλύτερη ποιότητα ζωής για όσους έχουν ανάγκη από αυτή την πολύτιμη προσφορά.