Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. στην Ήπειρο, η οποία έχει ήδη οδηγήσει στη σύλληψη 13 τελωνειακών υπαλλήλων.
Οι συλληφθέντες φέρονται να εμπλέκονται σε σοβαρές υποθέσεις διαφθοράς, που αφορούν αδικήματα όπως δωροληψία, δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συλληφθέντες εργάζονται στο Τελωνείο Μαυροματίου και κρατούνται αυτή τη στιγμή στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, χωρίς την παρουσία νομικού εκπροσώπου.
Οι συλλήψεις οδήγησαν στο προσωρινό κλείσιμο του Τελωνείου, ενώ για την επαναλειτουργία του έχουν ζητηθεί ενισχύσεις από κλιμάκια του Τελωνείου Κακαβιάς.
Από πλευράς της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρεται ότι η υπόθεση βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της προανάκρισης, ενώ επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός των επόμενων ωρών.


















