Θεσπρωτική
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Απόψεις
  • Διάφορα
  • English

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Απόψεις
  • Διάφορα
  • English
No Result
View All Result
Η Θεσπρωτική
No Result
View All Result
espa
Home Επικαιρότητα

Η ΕΛΟΠΥ δίπλα στην Κιβωτό Πωγωνιανής και Κόνιτσας

από ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΘΕΜΕΛΗΣ
7 Φεβρουαρίου 2022
σε Επικαιρότητα
Η ΕΛΟΠΥ δίπλα στην Κιβωτό Πωγωνιανής και Κόνιτσας
Share on FacebookShare on Twitter

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ) βρίσκεται πάντα δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και στηρίζει φορείς και οργανισμούς στις περιοχές όπου δραστηριοποιούνται οι εταιρείες-Μέλη της. Στο πλαίσιο αυτό, ανταποκρινόμενη στην επιθυμία των 45 παιδιών που φιλοξενούνται στις δύο δομές της «Κιβωτός του Κόσμου» στον Νομό Ιωαννίνων, η ΕΛΟΠΥ προχώρησε σε τοποθέτηση μπασκετών στην Πωγωνιανή και εξοπλισμού βόλεϊ στην Κόνιτσα.
Επιπλέον, η ΕΛΟΠΥ ενημέρωσε για τη δράση και εξασφάλισε τη συμμετοχή κορυφαίων εταιρειών από τον χώρο της αγροδιατροφής που προσέφεραν με τη σειρά τους δώρα και τρόφιμα για τα παιδιά των δύο δομών. Συγκεκριμένα, η ΜΕΒΓΑΛ δώρισε μπάλες και γαλακτοκομικά προϊόντα, η Δ. Νομικός προϊόντα συσκευασμένης τομάτας και η ΚROPφρέσκα φρούτα και λαχανικά.
Η  ΕΛΟΠΥ θα προσφέρει στο εξής φρέσκα ψάρια ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας για τα γεύματα των παιδιών, εντάσσοντας στη διατροφή τους ένα προϊόν με μεγάλη διατροφική αξία και πολλαπλά οφέλη για την υγεία.
Στις δύο εκδηλώσεις που έγιναν για την παράδοση του εξοπλισμού παρευρέθηκαν εκ μέρους της ΕΛΟΠΥ: ο Ιωάννης Χεκίμογλου, Γενικός Γραμματέας, η Ισμήνη Μπογδάνου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και ο Στέφανος Ντίμας, μέλος του ΔΣ.
Μία κίνηση αλληλεγγύης, με πρωτοβουλία της ΕΛΟΠΥ, που στόχο έχει να κάνει την καθημερινότητα των παιδιών καλύτερη, γεμάτη παιχνίδι και ανέμελες στιγμές.
Η ΕΛΟΠΥ, φορέας ανάπτυξης της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας, ιδρύθηκε το 2016 με σκοπό την ενίσχυση της παραγωγής και διάθεσης των προϊόντων των εταιρειών-Μελών της και την εδραίωση της ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας ως ηγετική δύναμη στην Ελλάδα και τις διεθνείς αγορές.Σήμερα, η ΕΛΟΠΥ έχει 22 Μέλη, τα οποία αντιπροσωπεύουν περίπου το 80% της εγχώριας παραγωγής, εξάγοντας τα προϊόντα τους σε 40 χώρες του κόσμου. Ταυτόχρονα, είναι δραστήριο μέλος δύο αναγνωρισμένων Οργανώσεων, της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (FEAP) και του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου για την Υδατοκαλλιέργεια (AAC), γεγονός που αναδεικνύει έμπρακτα τον διεθνή προσανατολισμό και την εξωστρέφεια που τη χαρακτηρίζουν.
Η ΕΛΟΠΥ λειτουργεί με γνώμονα τον σεβασμό μεταξύ των Μελών και προς τον καταναλωτή, τη συλλογικότητα, την υπερηφάνεια για τον κλάδο και τα προϊόντα του και σύμφωνα με τις αρχές της Βιώσιμης Ανάπτυξης και της Γαλάζιας Οικονομίας, ενώ παράλληλα υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης στηρίζοντας ενεργά την τοπική κοινωνία.
Διαχρονική δέσμευση της ΕΛΟΠΥ αποτελεί η ευζωία των ιχθύων και η προστασία του περιβάλλοντος στο οποίο μεγαλώνουν τα ψάρια και σε αυτό το πλαίσιο έχει αναπτύξει Ερευνητικά Προγράμματα και Οδηγούς Καλών Πρακτικών για τον κλάδο σε συνεργασία με την Επιστημονική και Ακαδημαϊκή κοινότητα της χώρας.
Τα προϊόντα των εταιρειών-μελών της ΕΛΟΠΥ φέρουν την πιστοποίηση και συλλογική σήμανση Fish from Greece που αποτελεί σφραγίδα ποιότητας για τους καταναλωτές. Το φρέσκο ελληνικό ψάρι ιχθυοκαλλιέργειας Fish from Greece μεγαλώνει στο φυσικό του περιβάλλον, στα πεντακάθαρα, διάφανα νερά της χώρας μας, κάτω από αυστηρές ευρωπαϊκές προδιαγραφές και τρέφεται με πλήρως ισορροπημένες GMO-free ιχθυοτροφές.

Tags: ΕΛΟΠΥΚΙΒΩΤΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣΚΙΒΩΤΟΣ ΠΩΓΩΝΙΑΝΗΣΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προηγούμενο άρθρο

Κορωνοϊός: 17.662 τα νέα κρούσματα, 106 θάνατοι – 682 στην Ήπειρο, 95 στη ΠΕ Θεσπρωτίας

Επόμενο άρθρο

Μ. Κάτσης: Η καταστροφική κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να φύγει άμεσα

Επόμενο άρθρο

Μ. Κάτσης: Η καταστροφική κυβέρνηση της ΝΔ πρέπει να φύγει άμεσα

Πρόσφατα Νέα

ογκωδη

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ: Οδηγίες για την απόρριψη ογκωδών αντικειμένων

7 Μαΐου 2026
GIAKIS-SKITSO

Φωτοβολταϊκά στη Θεσπρωτία: από την ερώτηση στον φάκελο λύσης

7 Μαΐου 2026
σχολική-αίθουσα

Ανακαινίζονται πάνω από 220 σχολεία σε όλη τη χώρα, 17 στην Ήπειρο

7 Μαΐου 2026
ΟΣΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ: Μαρτυρίες για τη ζωή μιας ταπεινής γυναίκας που αγίασε στην εποχή μας

ΟΣΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ: Μαρτυρίες για τη ζωή μιας ταπεινής γυναίκας που αγίασε στην εποχή μας

7 Μαΐου 2026

Δημοφιλή

Θεσπρωτοί κωπηλάτες στην Κωνσταντινούπολη

Θεσπρωτοί κωπηλάτες στην Κωνσταντινούπολη

8 Απριλίου 2026
siragges-egnatia-1140x570

Μονοδρομήσεις χωρίς τέλος στην Εγνατία

15 Απριλίου 2026
phlio gousis

Κατασκευασμένος μύθος ότι ο Πήλιο Γούσης πρόδωσε το Σούλι!

21 Μαΐου 2024
siragges-egnatia-1140x570

Έρχεται αμφιδρόμηση στην Εγνατία

30 Απριλίου 2026
nosokomeio_filiates

8 θέσεις γιατρών για το Νοσοκομείο Φιλιατών

23 Απριλίου 2026
limani-hgoumenitsa

Χωρίς πλοία την πρωτομαγιά για Κέκρυκα, Λευκίμη και Παξούς

25 Απριλίου 2026
Θεσπρωτική

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 28
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
ΗΠΕΙΡΟΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Τηλ: 2665022319
Email: thesprot@gmail.com

facebook

Όροι χρήσης
Πολιτική cookies
  • visa
  • mastercard
  • maestro
  • mastercard
  • visa

Κατηγορίες

  • Απόψεις
  • Διάφορα
  • Επικαιρότητα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΕΑ

ογκωδη

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΛΙΟΥ: Οδηγίες για την απόρριψη ογκωδών αντικειμένων

7 Μαΐου 2026
GIAKIS-SKITSO

Φωτοβολταϊκά στη Θεσπρωτία: από την ερώτηση στον φάκελο λύσης

7 Μαΐου 2026

© 2021 ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ - All Rights Reserved. Κατασκευή Ιστοσελίδας Click4Web

No Result
View All Result
  • Αρχική
  • Επικαιρότητα
  • Απόψεις
  • Διάφορα
  • English

© 2021 ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΗ - All Rights Reserved. Κατασκευή Ιστοσελίδας Click4Web

Accessibility by WAH