Παράταση κατά έναν μήνα στην προθεσμία διακοπής λειτουργίας του παλαιού αγωγού ύδρευσης στην Πέρδικα αποφάσισε η ΔΕΥΑΗ, έπειτα από αιτήματα κατοίκων της περιοχής και του Κοινοτικού Συμβουλίου.
Η επιχείρηση καλεί όσους κατοίκους δεν έχουν ακόμη συνδεθεί με το νέο δίκτυο ύδρευσης να προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε η σύνδεσή τους να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Οκτωβρίου.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, μετά την παρέλευση της συγκεκριμένης προθεσμίας δεν πρόκειται να δοθεί νέα παράταση.
Η ΔΕΥΑΗ σημειώνει ότι η οριστική διακοπή του παλαιού δικτύου είναι πλέον αναγκαία, καθώς αυτό παρουσιάζει πολλές και συνεχείς βλάβες. Το πρόβλημα, σύμφωνα με την επιχείρηση, επιδεινώνεται από την αυξημένη πίεση που αναπτύσσεται στον παλαιό αγωγό, όσο μειώνεται ο αριθμός των παροχών που εξακολουθούν να υδροδοτούνται μέσω αυτού.
Η επιχείρηση ζητά την άμεση ανταπόκριση και τη συνεργασία των κατοίκων, ώστε η μετάβαση στο νέο δίκτυο ύδρευσης να ολοκληρωθεί ομαλά.




















